DSC_6948_edited.jpg

Hoe werkt het

De start van jouw droom reis naar Zuid-Afrika

Maak kennis met Zuid-Afrika 

Heb jij altijd al een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika willen maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij Jouw Zuid-Afrika reis aan het juiste adres! 

Jouw Zuid-Afrika reis is de online gids waarmee jij een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika boekt zonder reisorganisatie maar met de hulp die jij nodig hebt om je reis tot een groot succes te maken.

Om toegang te krijgen tot de website heb je een abonnement nodig:

- Ontdek Zuid-Afrika basis € 45,00.

Hiermee krijg je toegang tot de informatie die je nodig hebt om een unieke reis te kunnen boeken. 

 

- Ontdek Zuid-Afrika +  € 65,00.

Met dit abonnement krijg je toegang tot de gehele website en toegang tot de exclusive accommodaties. 

- Ontdek Zuid-Afrika + assistentie € 105,00

Met dit abonnement krijg je toegang tot de gehele website, de pagina met de exclusive accommodaties en daarnaast ook online assistentie. 

De abonnementen zijn 2 jaar geldig. 

Wat maakt Jouw Zuid-Afrika reis anders dan bijvoorbeeld een online gratis blog?

Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Tessa de Bruijn en ik heb de laatste 6 jaar door Zuidelijk Afrika gereisd.  Vaak alleen maar ook met familie en vrienden. Mijn man Jacques van Schalkwyk is een Zuid-Afrikaan uit het prachtige dorpje Langebaan aan de West Coast. 

Mijn passie voor reizen zorgde er voor dat ik Zuid-Afrika wilde ontdekken op mijn eigen manier. Ik heb er gebackpackt, roadtrips gemaakt, ben met de trein vanuit Johannesburg naar Kaapstad gereisd en heb ook een heel bijzondere boot reis gemaakt van St. Helena baai (West Coast) naar Jeffreysbaai (East Coast).  

In 2018 heb ik mijn eigen reisorganisatie opgezet: Jouw Afrika reis. Ik ben onwijs trots op mijn bedrijf. Wat ik zelf erg belangrijk vindt is dat ik de accommodaties waarmee ik samenwerk bezoek. Want als je zelf de accommodaties niet kent hoe kun je er dan klanten naar toe sturen?

Deze insteek heeft mij de laatste jaren nog meer van Zuid-Afrika laten zien. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende locaties  bezocht. Campings, kleinschalige accommodaties en de meest luxe Lodges. 

Vanaf de start van mijn reisorganisatie merkte ik dat ik veel aanvragen kreeg van mensen die eigenlijk alleen informatie wilden en aan het einde van de dag zelf hun reis boekten met de informatie die ik aanleverde.
Ik weet natuurlijk hoe leuk het is om je eigen reis te boeken, het blijft toch altijd best spannend. Het liefst krijg je dan hulp van iemand die het land goed kent en met deze reden heb ik Jouwzuid-afrikareis.nl opgezet.

Op deze website vind je alles! Prachtige onbekende routes en natuurlijk de meest bekende routes en die je met behulp van deze website toch uniek kunt maken.