DSC_6948_edited.jpg

Hoe werkt het

De start van jouw droom reis naar Zuid-AFrika

Maak kennis met Zuid-Afrika 

Heb jij altijd al een onvergetleijke reis naar Zuid-Afrika willen maken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? dan ben je bij Jouw Zuid-Afrika reis aan het juiste adres! 

Jouw Zuid-Afrika is de online gids waarmee jij een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika boekt zonder reisorganisatie maar met de hulp die jij nodig hebt om de reis tot een groot succes te maken.

Om toegang te krijgen tot de website heb je een Abonnement nodig.

- Ontdek Zuid-Afrika basis 45,- euro. Hiermee krijg je toegang tot de informatie die je nodig hebt om een unieke reis te kunnen boeken. 

 

- Ontdek Zuid-Afrika +  60,- euro. Met dit abbonoment krijg je toegang tot de gehele website en toegang tot de exclusive accommodaties. 

- Ontdek Zuid-Afrika + assistentie 105,-. Met dit abbonment krijg je toegang tot de gehele website, de pagina met de exclusive accommodaties en daarnaast ook online assistentie. 

Wat maakt Jouw Zuid-Afrika reis anders dan bijvoorbeeld een online gratis blog?

Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Tessa de Bruijn en ik heb de laatste 6 jaar door Zuidelijk afrka gereisd, vaak alleen maar ook met familie en vrienden. Mijn man Jacques van Schalkwyk is een Zuid afrikaan uit het prachtige dorpje in de west cost Langebaan. 

Mijn passie voor reizen zorgde er voor dat ik Zuid-Afrika wild ontdekken op mijn eigen manier. Ik heb gebackpacked, road trips gemaakt, met de trein vanuit Johannesburg naar kaapstad gereisd en ik heb ook een hele bijzondere boot reis gemaakt van St helena baai (west coast) Jeffreysbay (east coast). 

in 2018 heb ik mijn eigen reisorganisatie opgezet: Jouw Afrika reis. Ik ben onwijs trots op mijn bedrijf. Wat ik zelf erg belangrijk is, is dat ik mijn accomdaties waarmee ik samenwerk bezoek. Want als je zelf de accomdaties niet kent hoe kun je er dan klanten naar toe sturen?

Deze insteek heeft mij de laatste jaren nog meer van Zuid-Afrika laten zien, ik heb van alles bezocht van kleinschalige accomdaties en campings tot aan de meest luxe lodges. 

Vanaf het begin dat ik mijn reis organisatie opzetten merkte ik dat ik veel aanvragen kreeg van mensen die enkel informatie wilde en eigenlijk liever de reis zelf boekte en omdat ik weet hoe leuk het is om je eigen reis te boeken maar het toch altijd spannend is en liever zoveel mogelijk hulp hierbij wilt heb ik Jouw Zuid-Afirka reis opgezet. 

Op deze website vind je alles, van de mooiste en meest onbekende routes tot aan de bekende routes die je met behulp van deze website toch uniek kan maken. 

COPYRIGHT © JOUW ZUID AFRIKA REIS