DSC_0820.jpg

Abonnementen

Extra informatie

Het aankopen van een abonnement bij Jouw Zuid-Afrika reis is een eenmalige afschrijving en geen terug kerend abonnement.
 

Vouchers
De korting vouchers zijn enkel geldig met de speciale codes die te vinden zijn op de vouchers zelf. Wil je een code gebruiken? Dan moet je direct boeken bij de accommodatie en het is niet mogelijk om gebruik te maken van een tussen persoon zoals booking.com de code is enkel geldig rechtstreeks. De code kan eenmalig worden gebruikt per lidmaatschap. Om fraude van de vouchers te voorkomen neemt de accommodatie altijd contact op met Jouw Zuid-Afrika reis om na te gaan of je daadwerkelijk een abonnement hebt op www.jouwzuidafrikareis.nl mocht dit niet het geval zijn is de voucher niet geldig. 

Ontdek Zuid-Afrika + online assistentie 

*Online assistentie houdt in dat ik (Tessa) via de mail help met persoonlijke tips en tricks voor het boeken van een reis. Mails wordn altijd binnn 24 uur beantwoord ook in het weekend. Mocht dit niet voldoend zijn en heb je liever assistentie tijdens de reis dan raad ik het aan de gehele reis te laten boeken via mijn reisorganisatie. www.jouwafrikareis.nl 

Besluiten jullie toch een reis te boeken via www.jouwafrikareis.nl ontvangen jullie het aankoop bedrag van het abonnement terug.

COPYRIGHT © JOUW ZUID AFRIKA REIS