Ik wil op reis naar Zuid-Afrika waar begin ik?

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2021

Al jaren droom je van een reis naar Zuid-Afrika. Maar je durfde de stap nooit te zetten. Het is nu de tijd dat je je droom waar kunt gaan maken! Boek je altijd al je eigen vakantie of ga je dat nu voor het eerst doen? Met de hulp van Jouw Zuid-Afrika reis.nl gaat het een onvergetelijke reis worden!


Aan de slag!

In het menu vind je het kopje Ontdek Zuid-Afrika. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw eigen reis samen te stellen:


Oriënteren

Onder het kopje Oriënteren vind je alles over Zuid-Afrika en wat je nodig gaat hebben tijdens je reis. Denk bijvoorbeeld ook aan inpaklijstjes enzovoort.


Routes

Van de meest bekende routes tot aan bijzondere en onbekende routes, er is voor ieder wat wils!


Accommodaties

Zuid-Afrika zit vol met de meest bijzondere accommodaties van luxe lodges tot de fijnste kleinschalige guesthouses die met liefde worden gerund.


Restaurants

Zelf ga ik minstens twee keer per week uit eten in Zuid-Afrika, het is betaalbaar en echt altijd heerlijk. Je kunt er dus vanuit gaan dat ik de restaurants echt allemaal zelf heb bezocht!


Activiteiten

De leukste activiteiten, van wandelingen tot aan georganiseerde activiteiten zoals een Whale watching cruise of een cooking course in de Bo-kaap!


In de routes vind je links naar de restaurants en accommodaties zodat je altijd weet welke opties je hebt!


Heel veel plezier met het plannen van jouw droomreis naar Zuid-Afrika!


Liefs, Tessa de Bruijn